Quicken Community is moving to Single Sign On! Starting 1/22/21, you'll sign in to the community with your Quicken ID. For more information: http://bit.ly/CommunitySSO

HTTP 306 error - Does not sync investments

Hit sync - often get this message
https://imgur.com/9GpnQYQ

"error communicating with our servers"
and/or it just hard crashes out. awesome.

All because it apparently doesn't like my investment accounts, which it does not sync.
So they don't show up on mobile cloud.

Tried resetting cloud data a couple times. No change. same problem

Best Answer

  • s0apscum
    s0apscum Member ✭✭
    Accepted Answer
    It kept happening repeatedly .. even locked up a couple times just trying to delete cloud data.

    finally I was able to remove all accounts to be synced, locked up deleting data but then, cleared accounts, reset data one last and literally added in one account at a time to isolate the problem to syncing any one particular account. Apparently that worked because now they're all added.

    Problem is resolved.

Answers

  • Quicken_Tyka
    Quicken_Tyka Moderator mod
    Hello @s0apscum

    Thank you for taking the time to visit the Community to post your issue, although I apologize that you haven't received a response.

    If you haven't done so already, please ensure that you are running the most recent release of Quicken. (R26.17)

    https://www.quicken.com/support/how-do-i-update-quicken-windows

    Once you have confirmed that you are up to date, please follow the steps available at the link below.

    https://www.quicken.com/support/troubleshooting-online-banking-issues-quicken-mobile-and-quicken-web

    Please let me know how it goes!

    -Quicken Tyka
    ~~~***~~~
  • s0apscum
    s0apscum Member ✭✭
    Accepted Answer
    It kept happening repeatedly .. even locked up a couple times just trying to delete cloud data.

    finally I was able to remove all accounts to be synced, locked up deleting data but then, cleared accounts, reset data one last and literally added in one account at a time to isolate the problem to syncing any one particular account. Apparently that worked because now they're all added.

    Problem is resolved.
This discussion has been closed.