Parameter error when syncing

System
System Member admin
This discussion was created from comments split from: New Error Message - Invalid answerValue 253 for parameter recurrence.byMonthDay.

Comments

  • cthayer
    cthayer Member
    I have the same issue. Happens every time I try cloud synch.
  • Quicken Anja
    Quicken Anja Moderator mod
    Hello @cthayer,

    Thank you for reaching out to the Community to tell us about your issue, though I apologize that you are experiencing this.

    If you haven't already, I suggest resetting your cloud data. However, before doing so, first, please verify that the Dataset name and the File name match each other identically by navigating to Edit > Preferences > Quicken ID & Cloud Accounts (see below). 



    If they do not match, please click Edit dataset name and change the Dataset name to match the File name exactly the same (do not copy the file extension: ".QDF"). 

    Then, click OK in the preferences window and proceed to save a backup (just in case). From there, please follow the instructions provided below to reset your cloud data.
    1. Navigate to Edit
    2. Preferences...
    3. Mobile & Web
    4. Make sure sync shows it's ON and click on Reset your cloud data 
    5. On the following screen you can leave the preselected option for "No, just reset my Cloud data", type Yes in the entry field to confirm, and click Reset
    6. Wait for the sync reset to finish
    7. Navigate to the Mobile & Web dropdown menu 
    8. Select Cloud Sync to resync your data and to make sure no errors occur
    Once that is done, see if the issue still persists.

    Let us know how it goes!
    -Quicken Anja
  • Kudu19
    Kudu19 Member
    I have the same problem but i get "Invalid answerValue 254 for parameter recurrence.byMonthDay. Value must be between -31 and 31."
  • Quicken Anja
    Quicken Anja Moderator mod
    Hello @Kudu19,

    Thank you for taking the time to visit the Community, however, since this is an older post that was originally created back in August of 2021, it is less likely to receive an answer now.

    I would suggest creating a new post for better visibility and to potentially receive responses from other users who may currently be experiencing the same problem. Doing so will also assist us with better tracking ability in the event that this issue may result in an escalation being required.

    Please be sure to include a description of the issue, any error messages as well as the version of Quicken you have currently running (Help > About Quicken). The more information you are able to provide will help the Community to better understand and assist.

    Thank you!
    -Quicken Anja
This discussion has been closed.