Receiving Blank Screen When Trying to Add New Account

I am trying to add an account from LGE Credit Union. Quicken shows it's looking for the account then displays the screen that shows Add Account but no accounts are displayed, just a big blank box. The Connect button is clickable so I clicked it and it says it's looking for my accounts then it crashes. Any suggestions?

Answers

  • UKR
    UKR SuperUser ✭✭✭✭✭
    What version, edition level (Starter, Deluxe, etc.) and release (R xx.xx) of Quicken are you using?
    US, Canadian or other country version?
    Is your subscription expired or still active?
    Click Help / About Quicken to get this information.
    What version of Windows or Mac OS are you using?

    If you haven't done so already, please do the following actions:

     

    Validate and Supervalidate instructions

    First save a backup file prior to performing these steps

    Validate: 

    1. Click File
    2. Select Validate and Repair File...
    3. Select Validate File
    4. If the data file contains investment accounts also select "Rebuild investing lots". If you suspect that a damaged Quotes Price History causes your problems, also select "Correct investing price history" functions "Delete" or "Repair and Rebuild".
    5. Click OK
    6. Close the Data Log
    7. Close Quicken (leave it closed for about 30 secs)
    8. Reopen Quicken and see if the issue persists.

    Super Validate:

    1. Click File
    2. Press and hold both CTRL and Shift keys while you click Validate and Repair File...
    3. Select Supervalidate File
    4. Click OK
    5. Close the Data Log
    6. Close Quicken (leave it closed for about 30 secs)
    7. Reopen Quicken and see if the issue persists.
  • bluehaze911
    bluehaze911 Member ✭✭
    Thanks. I have Quicken Deluxe US R45.21 running on Win10. Subscription is active. I will try your suggestions and see what happens.
  • bluehaze911
    bluehaze911 Member ✭✭
    > @UKR said:
    > What
    > version, edition level (Starter, Deluxe, etc.) and release (R xx.xx) of Quicken
    > are you using?
    >
    > US, Canadian or other country version?
    >
    > Is your subscription expired or still active?
    >
    > Click Help / About Quicken to get this
    > information.
    >
    > What version of Windows or Mac OS are you using?If you
    > haven't done so already, please do the following actions:
    >
    > * Even if you are on
    > the latest software level already, download and install the latest Mondo
    > Patch file from https://www.quicken.com/support/update-and-mondo-patch-20182019-release-quicken-windows-subscription-product to ensure your
    > Quicken software is up to date and correctly installed.
    > * Reboot Windows.
    > * Validate and
    > Supervalidate your Quicken data file.
    > * If nothing helps, try
    > to restore your Quicken data file from an Automatic or Manual backup taken
    > just prior to the problems first occurring. https://www.quicken.com/support/how-backup-or-restore-your-quicken-data
    >
    >  
    >
    > Validate and Supervalidate instructions
    >
    > First save
    > a backup file prior to performing these steps
    >
    > Validate: 
    >
    > * Click File
    > * Select Validate and
    > Repair File...
    > * Select Validate File
    > * If the data file
    > contains investment accounts also select "Rebuild investing
    > lots". If you suspect that a damaged Quotes Price History causes your
    > problems, also select "Correct investing price history"
    > functions "Delete" or "Repair and Rebuild".
    > * Click OK
    > * Close
    > the Data Log
    > * Close Quicken (leave
    > it closed for about 30 secs)
    > * Reopen Quicken and
    > see if the issue persists.
    >
    > Super
    > Validate:
    >
    > * Click File
    > * Press and
    > hold both CTRL and Shift keys while you click Validate and
    > Repair File...
    > * Select Supervalidate
    > File
    > * Click OK
    > * Close the Data
    > Log
    > * Close Quicken (leave
    > it closed for about 30 secs)
    > * Reopen Quicken and
    > see if the issue persists.

    I tried all your suggestions and they did not solve the problem. I then uninstalled and reinstalled Quicken and still have the problem. I asked my mother to try on her computer and when it got to the screen where it's supposed to display the found accounts, it worked fine on her computer so we know it's not an issue with the bank. Any other suggestions?