Quicken Community is moving to Single Sign On! Starting 1/22/21, you'll sign in to the community with your Quicken ID. For more information: http://bit.ly/CommunitySSO

Bills & Income "Important Upgrade" window

Please see the attached screen shot.

The window shows all of my bills and says verified with a green check mark.

On bill indicates Quicken no longer supports this biller and please remove.
When I hit remove it says it is removed but it stays there.
There are no other actions on the window to perform.

I have exited the program and re-started to no avail.

This is windows premier 2020
Version R26.23
Build 27.1.26.23

Thanks in advance for any help

Best Answer

  • blakerandy1
    blakerandy1 Member ✭✭
    Accepted Answer
    Thanks for the advice.
    I realized I had Quicken installed on another computer.

    I updated on that computer and everything was fine. I then copied that file to the other computer and the problem is fixed.
    I'm still not sure what was causing it.

    Thanks again

Answers

  • Sherlock
    Sherlock SuperUser ✭✭✭✭✭
    If you haven't already, I suggest you delete the Cloud account associated with the Quicken file.  Note: You need to use another Quicken file with Sync enabled to delete the Cloud account associated with original Quicken file.  You may create a temporary Quicken file for this purpose: select File > New Quicken File...

    To delete a Cloud account associated with a Quicken file:
    1. Open another Quicken file.
    2. Select Edit > Preferences...
    3. Select Quicken ID & Cloud Accounts
    4. Select Cloud accounts associated with this Quicken ID(#)
    5. Select the Cloud account associated with the original Quicken file.
    6. Select Delete
    7. Enter yes
    8. Select Delete
    9. Select Close
    10. Open the original Quicken file.
  • blakerandy1
    blakerandy1 Member ✭✭
    Accepted Answer
    Thanks for the advice.
    I realized I had Quicken installed on another computer.

    I updated on that computer and everything was fine. I then copied that file to the other computer and the problem is fixed.
    I'm still not sure what was causing it.

    Thanks again
This discussion has been closed.