Gray bar hiding my top menu

I am running Version R22.17 on Win 10 Pro and I keep getting a gray bar that hides the top of the window so I can't access any of the top menu items. I have to reboot but it keeps reappearing. Anyone else having this problem or have a fix

Best Answer

Answers

  • Hello Matthew Work,

    Thank you for taking the time to report this issue to the Community, although I apologize that you have not yet received a response.

    If you are still needing assistance with accessing the menu bar in Quicken, please take a moment and review the information available here

    Please let us know if these steps work to correct the issue.

    Thank you,

    -Quicken Tyka

    ~~~***~~~
  • UKR
    UKR SuperUser ✭✭✭✭✭

    Sometimes a picture is worth a thousand words …
    Can you please capture one or more images of the parts of your Quicken window showing the issue, sensitive information blacked out as necessary to protect your privacy but annotated to describe the situation, and attach the image(s) here?
    The Windows Snipping Tool (available with Windows 7 and up) can be used to capture a partial screen image and save it to a file.  Microsoft Paint can be used to annotate the image.
    https://support.microsoft.com/en-us/help/13776/windows-use-snipping-tool-to-capture-screenshots
    To take a screenshot in Mac please see https://support.apple.com/en-us/HT201361
    Please create image files of type PNG, JPG or GIF only.
    To attach the image here, start composing your reply in the "Type your comment" box at the bottom of this webpage. Drag and drop the image or, at the top of the text entry window you'll see a row of icons beginning with B I S
    Click the "Attach image" icon (the one that looks like a tiny landscape with mountain and sun). It will allow you to select and upload the captured image file(s) from your computer. The captured image(s) will be inserted at wherever the cursor is located in the text.


  • Matthew Work
    Matthew Work Member ✭✭
    This comes and goes. Today it started as soon as I opened Quicken; sometimes it goes away -a lot of times I have to reboot my computer
This discussion has been closed.