Life time planning -- how to change assumptions

I recently transferred to a new laptop and the download and account updates work but not the planning tool, When I try to change assumptions or what if's I get this pop up see screenshot)?

Answers

  • Chris_QPW
    Chris_QPW Member ✭✭✭✭
    There is a new bug in R38.29 that causes this.
    See this discussion:
    https://community.quicken.com/discussion/7907730/where-is-lifetime-planner-tool-in-version-r38-29
    Signature:
    (I'm always using the latest Quicken Windows Premier subscription version)
    This is my website: http://www.quicknperlwiz.com/
  • glkochanek
    glkochanek Member ✭✭
    Thank you for your comment -- I guess a fix will be forthcoming.

    Lifetime Planner still works on the old laptop -- What's interesting is I checked the Quicken release/build on the old laptop and it's the same as on the new.
  • glkochanek
    glkochanek Member ✭✭
    It's still not working -- how can I escalate this?
  • Chris_QPW
    Chris_QPW Member ✭✭✭✭
    edited March 17
    It's still not working -- how can I escalate this?
    Help -> Report a problem

    And contact Quicken Support:
    Contact Quicken Support

    Note also as @TLquickenSub posted in that thread, you should be able to go to the individual links to get thing entered.
    Signature:
    (I'm always using the latest Quicken Windows Premier subscription version)
    This is my website: http://www.quicknperlwiz.com/
  • craighjustice
    craighjustice Member ✭✭
    I have same issue and waiting for new release
  • glkochanek
    glkochanek Member ✭✭
    This problem had gone away but it has recently resurfaced -- whats up??
  • craighjustice
    craighjustice Member ✭✭
    They say there's a level 2 ticket that's been open for a while. I keep calling on it for status - Ref 9267553. I need this functionality back desperately. I worked with QW to uninstall, Mondo patch etc yet do not resolve.
  • glkochanek
    glkochanek Member ✭✭
    I had this issue earlier this year and then it started working as it's supposed to. But all of a sudden it no longer works. Not sure what the issue i,!
  • Rocket J Squirrel
    Rocket J Squirrel SuperUser ✭✭✭✭✭
    edited March 18
    This is fixed in R39.23. Close Quicken, delete the hidden folder C:\ProgramData\Quicken\Cache, and then update to R39.23.
    Quicken user since version 2 for DOS, now using QWin Premier Subscription on Win10 Pro.
  • craighjustice
    craighjustice Member ✭✭
    THANK YOU Rocket! I was on r39.23. Deleted the cache and it works now!!!
This discussion has been closed.