Can't connect to Wells Fargo Asset Management account

Reposting since prior thread was closed without resolution: https://community.quicken.com/discussion/7883540/cant-connect-to-wells-fargo-asset-management-account

My OFXLOG file shows the same erroneous send request shown by user gibsonk in prior thread (Abri Credit Union). Have been unable to connect to Wells Fargo Asset Management since November.

I'm running Windows version R30.21 build 27.1.30.21.

It's time to get this fixed.

Answers

  • Chris_QPW
    Chris_QPW Member ✭✭✭✭
    For what is worth the log entry for "Abri Credit Union" doesn't mean anything.
    See this:
    https://community.quicken.com/discussion/comment/20146866

    But of course that doesn't fix your real problem, it just isn't anything that can be used to find the problem.
    Signature:
    (I'm always using the latest Quicken Windows Premier subscription version)
    This is my website: http://www.quicknperlwiz.com/
  • JFD
    JFD Member
    Same problem, unable to connect to Wells Fargo Asset Management account since November.
  • Kent4
    Kent4 Member
    Same problem here, haven't been able to connect for months.
  • Quicken_Tyka
    Quicken_Tyka Alumni ✭✭✭✭
    Hello @Kent4

    Thank you for taking the time to share the details of your experience and feedback with the Community, although I apologize that you have not yet received a response.

    We'll need a bit more information to be able to assist.

    Please take a moment to review the information available here and post back to let us know what version and release of Quicken you are using.

    Do you receive any error codes or messages?

    The more information you can provide regarding this issue will help the Community to better understand and assist.

    Thank you,

    -Quicken Tyka


    ~~~***~~~
This discussion has been closed.