OL-297-A errors trying to sync from BECU

Unable to sync from BECU while other financial institutions are fine. This has been going on about 90% of the time for many weeks. Running Quicken for Windows subscription on fully patched up Win10Pro.

Is this a known issue ?
Any way for you to work this from your end ?


Connection log shows:
==== Mini-OSU Start (20210528/10:30:06) ====
20210528 10:30:06: QFN: Beginning send to https://onlinebanking.becu.org/ofx/ofxprocessor.asp
20210528 10:31:08: ***QFN kQFFinished: returns 67186431
20210528 10:31:08: Your connection to the server was lost. Try again now, or wait and try later.
20210528 10:31:08: QFN: End send to https://onlinebanking.becu.org/ofx/ofxprocessor.asp, netstatus 36
20210528 10:31:09:

Some other errors in recents weeks also look like:
-----------------------------------------
20210505 11:23:14: QFN: Beginning send to https://onlinebanking.becu.org/ofx/ofxprocessor.asp
20210505 11:24:15: ***QFN kQFFinished: returns 67305972
20210505 11:24:15: We’re sorry, the server is experiencing an internal error. Try again now, or wait and try later.
20210505 11:24:15: QFN: End send to https://onlinebanking.becu.org/ofx/ofxprocessor.asp, netstatus 30

Answers

  • lleaxyine
    lleaxyine Member
    I've had exactly the same problem, intermittently, for months. I've changed nothing on my computer. Yesterday, it all worked fine. today, I cannot update any of my accounts. I'm convinced the problem lies with BECU.
  • Quicken Anja
    Quicken Anja Moderator mod
    Hello @VinceSkahan & @lleaxyine,

    Thank you for reaching out to the Community to tell us about your issue, though I apologize that you are experiencing this.

    First, could you please provide which version release of Quicken you have currently running?
    • Help > About Quicken

    If you haven't already, please take a moment to review and follow the error-specific troubleshooting instructions found in this support article regarding error OL-297.

    Let us know how it goes! 
    -Quicken Anja
  • VinceSkahan
    VinceSkahan Member
    Yes I did all those things. My settings are fine. I'm running Version 32.12, Build 27.1.32 and Quicken reports me as running Windows 10 Enterprise which is incorrect.

    According to 'Windows', I am running Windows 10 Pro Version 20H2 Installed on 3/‎30/‎2021 OS Build 19042.985 with Windows Feature Experience Pack 120.2212.2020.0
  • VinceSkahan
    VinceSkahan Member
    I might add that 'today' it worked, but it has been so unstable for many weeks there is definitely something going on between Quicken and however BECU makes its electronic access work.
  • Quicken Anja
    Quicken Anja Moderator mod
    @VinceSkahan Thanks for the update and additional information.

    Since you are currently still running version release R32.12, even though it appears to be working now if the issue does reoccur, then I do also recommend updating your Quicken program to the latest version release; R33.24, and see if doing so will help.

    To update, please navigate to Help > Check for updates, or you can download and install the R33.24 Mondo Patch through this support article
    -Quicken Anja
  • VinceSkahan
    VinceSkahan Member
    It says I already have the latest version 32.12
  • VinceSkahan
    VinceSkahan Member
    ok, I did it the download+update way. Thanks. I'll keep an eye on it.
Sign In or Register to comment.